За Нас

Who We Are

Дневникот на Првачето е 100% Македонски производ, развиен, дизајниран и печатен во Република Северна Македонија.

Мојот прв училишен ден

Ранчето спремно, за детето вредно
Првиот училишен ден дојде, време е на школо да се појде
Многу нови другарчиња чекаат во училишниот двор
Среќни умни и весели, се слуша детскиот џагор

Start a New Tradition at My First Day at School with BOOKY

Драг мој дневнику,

Кога имав шест години, моите родители ме запишаа во моето училиштето. Мојот прв ден на училиште стана еден од незаборавните денови во мојот живот. Утрото мајка ми ме разбуди за да ме спреми за на училиште. Откако стигнавме на училиште, мајка ми ме одведе во мојата училница.

Тогаш мојата учителка ми рече добро утро и ме праша како се викам со слатка насмевка. Кога влегов во училницата, се чувствував среќно и возбудено, бидејќи сите мои другарчиња беа таму. Мојата учителка ме запозна со класот. Седнав во втора клупа.

Подгответе се на училиште!

Првиот училишен ден брзо се наближува, и сите тие спомени наскоро можат да се заборават.

Со BOOKY сите тие слатки моменти со помош на мама и тато ќе можете да ги запишете.

Безброј денови минати во радост и смеа, тоа е детството!

Our BOOKY

Со нашиот BOOKY дневник за првиот ден на училиште, ќе можете да ги запишете сите спомени на кои ќе се навраќате во годините што доаѓаат, така што неговото пополнување може да стане годишна традиција.