BOOKY и Другарчињата

Ајде да другаруваме и да помагаме

Нашите СОС другарчиња

СЗнаеме колку е важен првиот училишен ден и сите тие незаборавни спомени за Вас родителите и за нашите најмилите кои започнуваат нова приказна исполнета со смеа, детски џагор, другарување, мали кавги и по некоја солза, а низ приказните на секојдневното детско патување, верен другар ни е BOOKY Дневникот на Првачето. ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ во BOOKY Club Вашиот доверлив пријател од првиот училишен ден, кој ќе ве насмее, развесели и ќе направи да чувствувате исполнето додека им помагаме на нашите другарчиња од СОС детското село. 

ОСекое наше другарче има индивидуални потреби, уникатни распореди и свои начини на организирање и изразување. Toа е она што го поддржуваме со нашиот BOOKY Дневник на Првачето. Нашиот прекрасен BOOKY дневник на Првачето за учебната 2023-2024 година само чека да го ставите во детското ранче за да ви помогне да не ги заборавите секојдневните возбудливите доживувања.

СBOOKY Дневникот на првачето нуди можност за учење на самоизразувањето и вредностите на благодарност, како и складирање на прекрасните училишни моменти. BOOKY со своите 96 разнобојни страници нуди многу простор да се соберат сите први спомени за наставниците, училиштето и другарчињата..Совршено прилагоден за учење, пишување, боење, организирање и креирање на детски уметнички дела. Упатствата ќе ги мотивираат децата да размислуваат за нивниот ден на училиште, за она што го учат, за што уживаат! Охрабрете ги Вашите деца да се изразат, да го вежбаат ракописот, да цртаат и да креираат неверојатен спомен-дневник од нивната прва учебна година!

„Бидете свој и оригинален како што е BOOKY“

 

Тоа е првиот училишен ден во основното училиште!

Звончето звони и сите се малку нервозни, повеќе возбудени, а особено самото училиште за да посака топло добредојде на новите првачиња другарчиња.  

Што ќе прават децата кога ќе дојдат?

Дали ќе им се допадне училиштето?

Дали ќе бидат добри со него?

BOOKY  Дневникот на првачето е тука за дечињата како верно другарче од првиот ден!

ДНЕВНИКОТ на

ЗАБАВЕН ДИЗАЈН НА КОРИЦИТЕ
содржи забавни илустрации на корицата и на предната и на задната страна.
ЗАБАВА БЕЗ ЕКРАН
квалитетни недигитални загатки, игри и песнички за децата и родителите кои ја олеснуваат креативната игра и имагинативното размислување.
ГО ПОТТИКНУВА ПИШУВАЊЕТО и САМОИЗРАЗУВАЊЕТО
BOOKY Дневник за Првачиња ги поканува младите писатели да ги раскажат своите авантури и го поттикнува креативното изразување.
СОВРШЕН ЗА 5+ ГОДИНИ
BOOKY Дневникот на Првачето е идеален комплет за родендени, првиот училишен ден, враќање на училиште или празнични подароци за девојчиња и момчиња.

ПРВАЧЕТО

ПЛАНИРАЈТЕ и ОРГАНИЗИРАЈТЕ
Практичен и иновативен Дневник на Првачето за 2023-2024 година, за организирање на секојдневните обврски и активности, идеален за запишување спомени, потсетници и белешки.
РАПОРЕД НА ЧАСОВИ
Доаѓа со фантастичен неделен распоред на часови ќе ви помогне да ја поминете учебната година со стил!
ИСКРА КРЕАТИВНОСТ
Оваа модерен Македонски производ BOOKY Дневникот на Првачето е спој на бои од виножитото и е совршено место за дечињата да ја истражуваат својата креативност! Напишете ги записите и приказните или креирајте чкртаници и цртежи.
СУПЕР КУЛ ДИЗАЈНИ
кул дизајни на предната и задната корица, како и во внатрешноста на BOOKY Дневникот на Првачето.
BOOKY другарчињата

ќе сакаат да го имаат овој Дневник за Првачето за планирање на денот на училиште, кретивно цртање и изразување или за мемориње на своите мисли и чувства.

BOOKY нуди

Многу разнобојни страници за меморирање на сите спомени и слатки моменти

Страници за вежбање на пишување, цртање и создавање на детски уметнички дела
BOOKY ги мотивира дечињата да го изразат својот поминат ден на училиште
96 страници полни со забава!

Училиштето е кул!

BOOKY „Дневникот на Првачето“ е совршен подарок за првиот училишен ден.

Поздравете ја учебната година во оваа спомен Дневник на првачето!

Идеја за забава од првиот училишен ден.