Learn & Play with BOOKY

Learn & Play with BOOKY

Дневникот за Првачето – BOOKY jа продолжува традицијата на пишување дневник на забавен и возбудлив начин! Креативното пишување станува повозбудливо додека ги подобрувате Вашите приказни со шарени илустрации и налепници. Запишете ги секојдневните доживувања и омилени спомени, а потоа чувајте ги во центарот на вниманието за идните времиња! Користете го како Дневник за пишување, за цртање, скици или место за чување на сите омилени детски работи како билети, фотографии, идеи и друго.

BООКУ Дневникот на Првачето пружа многу простор да ги запишете детските активности што треба да ги направите благодарение на неговата функционална и компактна големина. Со вклучени 96 страници, има многу простор за секојдневно запишување на спомени,  пишување приказни, активности и многу повеќе!

BOOKY го поддржува своите другарчиња да создадат прекрасно сеќавање за возбудливите работи што ги прават секојдневно. 

Свеж поглед на првиот училишен ден, овој пат од перспектива на BOOKY.

Нашиот омилен BOOKY  Дневникот на Првачето доаѓа во комплет со

РАСПОРЕД на ЧАСОВИ

ПОТСЕТНИК за РОДЕНДЕНИ

МАПА од НАШАТА ТАТКОВИНА

ОМИЛЕНАТА ДРУГАРКА на BOOKY!

Наскоро на ова наше дружање и авантури ќе ни се придружи и омиелната другарка на BOOKY!