Дневникот на Првачето

Безброј денови минати во радост и смеа, тоа е детството!

Најубав звук на целиот свет

насмевката детска 

е најубав свет!

 

Веселиот џагор

во училишниот двор се слуша

среќните деца 

се смеат од душа

 

Со ранче на грб

првачето спремно

петки да реди

умно и вредно!

Подгответе се на училиште!

BOOKY другарчињата

ќе сакаат да го имаат овој Дневник за Првачето за планирање на денот на училиште, кретивно цртање и изразување или за мемориње на своите мисли и чувства.

Сега ти дете драго започнуваш со ново поглавје во твојот живот,
ти стануваш прваче!

Дневник за Првачето, совршен подарок за девојчињата и момчињата за спомени и забава од првиот училишен ден.

Совршен подарок за првиот школки ден за сите децата за почеток на учебната година, за да можат да креираат, скицираат, да ставаат налепници, да пишуваат спомени и да ги запишуваат своите бури од идеи.

Купете го  овој неверојатен подарок од Дневник за Првачето сега!

ДНЕВНИКОТ на ПРВАЧЕТО

„Бидете свој и оригинален како што е BOOKY "

Носете го Вашиот омилен дневник  
BOOKY во ранец или во училишната чанта

Разбудете се и тргнете полека, првиот училишен ден е тука!

update

Првиот Училишен Ден

Разбудете се и тргнете полека, првиот училишен ден е тука!

Ново училиште со нежна грижа со љубов од учителките и чуварот, првиот ден за на училиште конечно пристигнува.

И каков ден е тоа, врвулици од деца со сите нивни чувства, неред, врева, нови запознавања, па дури и ѕвонче за првиот час!

Загрижени, но љубопитнои, се уште поспани, првачињата другарчиња брзаат кон училиштето кое ги  чека со живописните колажни илустрации во училниците.

Клупи наредени во ред и совршен прв ден за првото запознавање во класот!

ДНЕВНИКОТ на ПРВАЧЕТО

Симпатичниот дизајн носи додатна забава!

BOOKY
KIDS

Носете го Вашиот омилен дневник  BOOKY во ранец или во училишната чанта.

Се одликува со висококвалитетна пластифицирана обвивка со креативен дизајн, двострани прегради со специјално дизајнирани илустрации и пантлика за одбележување страни.

СОВРШЕН
ПОДАРОК за секое дете

Направете секоја страница свое искуство со раскажување приказни, или додавање рамки околу сликите од вас и вашите најдобри пријатели и инспиративни пораки!