FAQ

Frequently Asked Questions

Како функционира купувањето на www.booky.mk?

На онлајн продавницата www.booky.mk лесно можете да ги пребарате производите кои Ви се потребни и сакате да ги купите. Кога ќе го најдете производот/те што сакате да ги купите, ја селектирате количината и потоа со еден клик ги додавате производите во Вашата кошничка. Во кошничката можете да додадете онолку производи колку што сакате да купите. Откако ќе ја наполните својата кошничка со сите производи кои сте ги одбрале продолжувате кон процесот на наплата и внесување на податоците за доставата. Достапна е опцијата за плаќање при достава. Ви ги испорачуваме до врата согласно нашата политика за испорака.

Дали е потребно да имам кориснички профил за да купам?
Имам креирано профил но, ја заборавив лозинката?
Дали можам да направам нарачка по телефон?
Како ќе знам дека успешно било купувањето?
Купив производ од www.booky.mk но ми беше доставен оштетен? Што треба да направам за да го вратам?
Дали можам сам/а да си ја подигнам нарачката?
Дали можам да купам производ и истиот да биде испорачан на друга адреса за друго лице или за подарок?
Дали можам да испратам персонализирана порака кога сакам да испратам пратка за друго лице?
Како се извршува доставата?
Дали доставата е бесплатна?